Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Demarare activităţi în cadrul proiectului „Radiografia Economică a Judeţului Botoşani-Oportunităţi”

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani anunţă demararea proiectului „Radiografia Economică a Judeţului Botoşani- Oportunităţi” finanţat de Consiliul Judeţean Botoşani.

Proiectul îşi propune creşterea nivelului de implicare a elevilor din judeţul Botoşani prin participarea activă la realizarea unui studiu privind economia judeţului.

Tinerii care vor participa la activitățile propuse prin acest proiect vor avea șansa de a identifica posibilele direcții de dezvoltare precum și problemele cu care se confruntă comunitatea, vor decide în cunoștință de cauză dacă vor rămâne în judeţul Botoșani ulterior definitivării studiilor și vor putea contribui la propriu, fiecare prin activitatea lui viitoare, la îmbunătățirea imaginii judeţului Botoșani în fața comunității, dar și ca ofertă investițională.

Proiectul își va aduce contribuția nemijlocită la unul din punctele Strategiei de Dezvoltare  Economico Socială a Judeţului Botoşani în cadrul căreia este prezentată ca o oportunitate existenţa unui climat investiţional atractiv atât pentru investitorii străini cât şi autohtoni.