Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Metodologie concurs planuri de afaceri proiect „Let’s Start-Up Afacerea Ta!”

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Botosani, Acquisition Career Management S.R.L., Asociatia PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabila, Camera de Comert si Industrie Suceava, Asociatia pentru Integrare si Dezvoltare Comunitara – Indeco si Asociatia Consensual – parteneri in proiectul „LET’S START-UP AFACEREA TA!”, cod SMIS 104999, finantat din Fondul Social European in cadrul programului Romania Start Up Plus POCU 2014-2020,  publica in cele ce urmeaza Metodologia de evaluare si selectie a Planurilor de afaceri.

Concursul se adreseaza participantilor la cursurile de competente antreprenoriale organizate in cadrul proiectului, precum si celor care indeplinesc criteriile de acces in grupul tinta. Informatii suplimentare privind inscrierea la concurs, evaluarea si selectia planurilor de afaceri castigatoare care vor beneficia de finantare sub forma de subventii, precum si documentele necesare inscrierii se regasesc in prezenta metodologie.

Concursul planurilor de afaceri se deschide pe data de 22 octombrie 2018 iar data limita pentru depunerea planurilor de afaceri este 16 noiembrie 2018, orele 16:00.

 Adresa sediului de depunere a dosarelor de candidatura (Planuri de afaceri si Anexe la acestea) este urmatoarea:

Judetul Botosani – Sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Botosani, str. Dragoş Vodă Nr. 13, Botosani, tel. 0331/ 711.039

Judetul Iasi   Sediul Asociatiei INDECO, Iasi,  str. 14 decembrie 1989, nr 2B, etaj 2

Judetul Neamt – Str. Ana Ipatescu bl. 9A, apt. 3, Piatra Neamt, tel. 0742/088.550

Judetul Suceava – Sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, str. Universității nr. 15 – 17, Suceava, tel. 0230/521.506

Judetul Vaslui – Sediul Asociatiei Consensual – Iasi, str. 14 decembrie 1989, nr. 2 B , etaj 1

Eventualele intrebari referitoare la metodologia de evaluare si selectie a Planurilor de afaceri se transmit in scris, doar la adresa de email: secretariat@cciabt.ro, in maxim 5 zile lucratoare de la publicare, respectiv pana luni, 29 octombrie 2018.

METODOLOGIE CONCURS PLANURI DE AFACERI Let's Start-Up Afacerea Ta!

 

Descarcă metodologia în format Word

Descarcă metodologia în format PDF