Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Propunere de colaborare din partea unei firme de congelare a produselor agricole

FeVita Hungary Zrt. este unul dintre cei mai importanți companii care se ocupă cu congelarea produselor de agricultură. Vezi pagina web: https://www.fevita.hu/en/

Activitatea principală a companiei este producția de produse congelate cu o capacitate anuală de peste 32.000 de tone. Compania vinde produsele sale pe piețele interne și externe. În comerțul intern, cota de piață este de aproximativ 22%, deci FeVita Hungary Zrt. este cel mai mare jucător maghiar din acest sector.

FeVita Zrt. știe că în lumea afacerilor de astăzi și în comerțul cu alimente, calitatea este extrem de importantă, mai ales când concurența de pe piață devine din ce în ce mai dură. Nu este de mirare că pentru companie, în deceniile sale de existență, calitatea a devenit cea mai importantă valoare adăugată.

FeVita Hungary Zrt. caută companii românești care vor o colaborare reciproc avantajoasă în proiectele sale importante, parteneri locali care produc boabe mazăre verde și porumb boabe dulceOfertele sunt așteptate într-o ofertă electronică până în data de 18 ianuarie 2019, ora 24:00.

Vă rugăm să trimiteți ofertele către FeVita Zrt. (pazmandi.peter@fevita.hu), și în copie la adresele de e-mail: Miklos.Szabo@mfa.gov.hu, respectiv econoffice.buc@ mfa.gov.hu

SZABÓ Miklós

atasat comercial

secretar I.

Ambasada Ungariei, București

Biroul Economic și Comercial

010493 București

Str. Polonă nr. 45, sector 1

Tel: +40 21-231 2128, Fax: +40 21-231 0106

E-mail: Miklos.Szabo@mfa.gov.hu