Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

S-a lansat platforma portalbotosani.ro

Platforma portalbotosani.ro interconectează anunţurile simple cu locuri de muncă cu prezentarea firmelor care le oferă, astfel încât potenţialul angajat să îşi facă o imagine cât mai bună asupra posibilului mediu în care va activa.
Platforma prezintă pentru început 50 de firme grupate pe diferite domenii de activitate precum Industrie, Comerţ, Servicii, Cercetare Dezvoltare şi High Tech, Agricultură şi Turism.
Platforma are şi o secţiune a locurilor de muncă pentru firmele prezentare unde, după parcurgerea conţinutului anunţului de angajare, utilizatorul are posibilitatea de a merge direct la prezentarea firmei angajatoare prin simpla apăsare a unui buton şi ulterior, cu ajutorul formularului de pe site, poate aplica direct pentru locul de muncă selectat.
Platforma va fi dinamică în sensul, în care ne dorim ca pe parcursul anilor să ajungem la un număr de 1000 de firme ce vor fi prezentate, precum şi locurile de muncă declarate vacante de către acestea.
De asemenea, platforma are încorporată şi o legătură cu site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, unde utilizatorul poate vedea toate locurile de muncă de la nivelul judeţului Botoşani, date actualizate pentru fiecare lună în curs.
Datele introduse pe platformă au fost culese prin intermediul unei activităţi din cadrul proiectului realizată cu 20 de elevi de la liceele din Municipiul Botoşani, ce au aplicat chestionare firmelor şi au făcut vizite la agenţii economici pentru efectuarea unor scurte stagii de practică. În cadrul activităţii elevii au participat şi la un concurs în urma căruia au fost premiaţi pentru rezultatele obţinute.
Proiectul a fost finanţat de Primăria Municipiului Botoşani.