Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Schemă de stagiu cu parteneri japonezi pentru firmele din România

Camera de Comerţ şi Industrie a României are plăcerea de va informa în legătură cu o schemă de stagiu creată pentru companiile europene şi, implicit, române şi care sunt interesate să găzduiască un stagiar japonez cu pregătire în cercetare şi dezvoltare tehnologică, pentru o perioada de 7 luni, în perioada 23 august 2021 – 18 martie 2022.


Schemă de stagiu – ,,Vulcanii în Europe” – este dezvoltată de Centrul pentru Cooperare Industrială UE-Japonia în colaborare cu Directoratul General pentru Piață Internă, Industrie, Antreprenoriat şi IMM-uri din cadrul Comisiei Europene şi Ministerul Economiei, Comerţului şi lndustriei din Japonia. Scopul acestui proiect este de a contribui la o mai bună cunoaştere a mediului de afaceri din România, precum şi pentru a dezvolta relații de colaborare solide cu Japonia.


Antreprenorii români interesați de acest proiect pot selecta stagiarul japonez în funcție de profilul companiei şi criteriile pe care trebuie sale îndeplinească studentul. Stagiarii selectați pentru acest program se numără printre cei mai buni studenți din Japonia, cu studii în unul dintre următoarele domenii: inginerie (mecanică, electrică, electronică, civilă, nucleară)/ farmaceutică, biologie, chimie, biotehnologie, fizică/materiale metalice, ceramică/ informatică, ICT/arhitectură, GNSS/sisteme de producţie.


Companiile eligibile pentru acest program trebuie să activeze în domeniile industrial sau de servicii şi practici arhitecturale.
Termenul limită pentru a aplica la acest proiect este 5 octombrie 2020.


Pentru a află mai multe detalii despre această schemă de stagiu, condițiile de eligibilitate i modul în care puteți aplică, va recomandăm să consultați website-ul EU-Japan Center (www.eu-japan.eu), iar întrebările vă invităm să le adresați la următoarea adresa de e-mail: vulcanus@eu-japan.eu.