Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Studiu privind impactul economic al crizei COVID-19 asupra companiilor româneşti

Camerele de Comerţ din România, alături de Enovise Present, derulează un studiu de piață, la scară națională, prin care se doreşte evaluarea impactul economic pe care criza generată de COVID-19 l-a avut asupra companiilor prezente pe piața românească.

În același timp, studiul va oferi o imagine de ansamblu asupra modului în care companiile au reacționat până în prezent la criză și cum intenționează să acționeze în perioada următoare pentru a supraviețui sau a crește.

Studiul este elaborat pe baza unui chestionar on-line, pe care va invitam sa-l completati accesand link-ul· 

Versiunea în română: Impactul pandemiei Covid-19 asupra companiilor din România

·  English version: The Impact of the Covid-19 Crisis on Romanian Companies

Firmele care vor sprijini elaborarea acestui studiu prin completarea chestionarului vor primi un raport gratuit, care îi va ajuta să afle inițiativele pe care companiile din România le-au adoptat pentru a gestiona criza și să identifice cele mai potrivite măsuri pentru adaptarea afacerii lor la perioada următoare si o invitație de participare la un webinar gratuit, pe una din direcțiile de interes rezultate din studiu, relevante pentru companiile participante (ex. reorganizarea afacerii, optimizarea proceselor de business, managementul inovației, implementarea unui sistem de performanță, digitalizare, etc.)