Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Certificat Risk Partener

Un raport unic furnizat de Camerele de Comerț, care aduce predictibilitate în relațiile de afaceri.
Solicitați acum certificatul Risc Partener de la cea mai apropiată Cameră de Comerț înainte de orice decizie importantă de afaceri!

Prin certificatul Risc Partener aflați informații juridice și financiare actualizate despre afacerile din România, inclusiv limita recomandată de credit marfă.

Certificatul Risc Partener asigură un set de informaţii complexe, bazate pe rezultatele financiare ale companiilor, sintetizate într-un mod foarte accesibil utilizatorului final, fiind un instrument esențial pentru creionarea deciziilor de afaceri.

Risc Partener  este un instrument eficient pentru gestionarea riscurilor la care este expus procesul decizional în afaceri, care conține o analiză financiară bine structurată. Acest raport furnizează informaţii actualizate despre partenerii de afaceri sau concurenţă.

Începutul unei relaţii de afaceri trebuie să se bazeze pe informaţii verificate în timp real despre parteneri.

Risc Partener este un serviciu nou oferit de Camerele de Comerț și Industrie din România, un instrument necesar la fundamentarea deciziilor cu privire la o nouă afacere sau un potențial partener.

De ce Risc Partener?

Volatilitatea mediului economic îngreunează procesul de selecţie a potenţialilor parteneri de afaceri.

Pentru eficientizarea procesului decizional, companiile au nevoie de informaţii cât mai clare și detaliate despre partenerii lor de afaceri existenţi şi potenţiali.

Limitarea răspunderii:

Acest raport are un caracter pur informativ și nu constituie un sfat, o recomandare, o ofertă sau o invitație de a cumpăra sau a subscrie produse și/sau servicii. Raportul nu poate sta la baza încheierii sau încetării unui contract sau a unui angajament de orice natură și nici nu reprezintă o garanție privind minimizarea sau eliminarea anumitor riscuri asociate activității utilizatorului. Utilizarea informațiilor din acest raport se face exclusiv pe riscul utilizatorului. Informațiile au scop informativ pentru solicitanții lor și nu pot fi folosite ca documente oficiale.

CCIR, precum și oricare dintre angajații săi nu își asumă nici o răspundere privind: a) pierderi de natură economică inclusiv dar nelimitativ, pierderea de venituri, de profituri, de contracte, de folosință, de oportunitate sau a unor economii anticipate; b) pierderea de fond de comerț, atingeri aduse dreptului la imagine sau la reputație; c) pierderi sau daune speciale sau incidentale, directe sau indirecte, suferite sau realizate în legătură cu utilizarea informațiilor din raport.