Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Târgului Regional de Zootehnie, Utilaje Agricole și Produse Tradiționale Botoșani organizat în parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani a

Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Botoșani anunță succesul celei de-a XVI-a ediții a Târgului Regional de Zootehnie, Utilaje Agricole și Produse Tradiționale Botoșani! 🌾🐄🚜

În perioada 11-12 mai 2024, împreună cu Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Popăuți, Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine Moldoovis, Asociația Crescătorilor de Taurine și Primăria Răchiți, am organizat unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului pentru comunitatea agricolă și nu numai.

🎉 Peste 15,000 de persoane au participat la târg, bucurându-se de o gamă variată de atracții și activități. Printre principalele momente de atracție au fost:

  • Prezentarea și parada de animale – canină, cabalină și ovină, care au impresionat publicul.
  • Noutățile în materie de utilaje agricole, prezentate de cei mai importanți producători și distribuitori din domeniu.
  • Produse tradiționale locale care au încântat gusturile vizitatorilor.

🎵 Atmosfera a fost animată de mai multe ansambluri și formații de muzică populară, care au adus voia bună și tradiția românească mai aproape de inimile tuturor participanților.

Mulțumim tuturor partenerilor, participanților și vizitatorilor care au contribuit la reușita acestui eveniment! 🙏 Vă așteptăm cu drag și la următoarele ediții pentru a celebra împreună tradiția, inovația și comunitatea noastră!