Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Anunțuri

Catalogul Topul Judeţean al Firmelor

Ca în fiecare an, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani publica Topul Judeţean al Firmelor.

Lucrarea este realizată conform prevederilor legale, iar sursele de informatii sunt Ministerul Finanţelor Publice, Oficiul Naţional al Registrului Comerţului şi informaţii din activitatea curentă a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani.

Documentul poate fi descarcat de aici

Forum economic „Green Tech Days 2022” organizat la Viena

Vă informăm pe această cale despre evenimentul “Green Tech Days 2022”, forum economic cu participare internaţională, organizat în format hibrid, ce va avea loc la Viena în perioada 11-12 mai 2022.

Principalele subiecte abordate în cadrul evenimentului vor fi din domeniiile:

  • Mediu: managementul deșeurilor, reciclare, economie circulară, transformare deșeuri în energie, eficiența resurselor, managementul apei, alimentarea cu apă, tratarea apelor uzate, sisteme de filtrare etc.;
  • Energie: hidroenergie, energie eoliană, solară și fotovoltaică, biomasă, biocombustibili, biogaz, pompe de căldură, energie geotermală, hidrogen, stocare de energie etc.;
  • Eficiență energetică clădiri/Clădiri ecologice: servicii de planificare, arhitectură, urbanism, tehnologie de construcție, clădiri eficiente energetic, materiale de construcție, materiale izolante etc.

Informaţii suplimentare despre acest eveniment cu participare internaţională pot fi consultate la adresa: https://greentechdays2022.b2match.io/

Doritorii se pot înregistra pentru participare la adresa: https://greentechdays2022.b2match.io/signup  Participarea on-line nu implică costuri.

Participanţii îşi pot planifica, prin intermediul platformei de înregistrare, întâlniri de afaceri de tip B2B. Acestea se vor desfăşura virtual, tot prin intermediul platformei, pe parcursul celor două zile ale forumului.

Metodologie concurs planuri de afaceri proiect „Let’s Start-Up Afacerea Ta!”

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Botosani, Acquisition Career Management S.R.L., Asociatia PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabila, Camera de Comert si Industrie Suceava, Asociatia pentru Integrare si Dezvoltare Comunitara – Indeco si Asociatia Consensual – parteneri in proiectul „LET’S START-UP AFACEREA TA!”, cod SMIS 104999, finantat din Fondul Social European in cadrul programului Romania Start Up Plus POCU 2014-2020 a publicat pe site-ul cciabt.ro Metodologia de evaluare si selectie a Planurilor de afaceri:

Metodologie concurs planuri de afaceri proiect „Let’s Start-Up Afacerea Ta!”

Concursul se adreseaza participantilor la cursurile de competente antreprenoriale organizate in cadrul proiectului, precum si celor care indeplinesc criteriile de acces in grupul tinta. Informatii suplimentare privind inscrierea la concurs, evaluarea si selectia planurilor de afaceri castigatoare care vor beneficia de finantare sub forma de subventii, precum si documentele necesare inscrierii se regasesc in prezenta metodologie.

Concursul planurilor de afaceri se deschide pe data de 22 octombrie 2018 iar data limita pentru depunerea planurilor de afaceri este 16 noiembrie 2018, orele 16:00.

Adresa de depunere a dosarelor pentru judetul Botosani (Planuri de afaceri si Anexe la acestea) este 

– Sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Botosani, str. Dragoş Vodă Nr. 13, Botosani, tel. 0331/ 711.039

Eventualele intrebari referitoare la metodologia de evaluare si selectie a Planurilor de afaceri se transmit in scris, doar la adresa de email: secretariat@cciabt.ro, in maxim 5 zile lucratoare de la publicare, respectiv pana luni, 29 octombrie 2018.