Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

COMPANII DIN RUSIA ÎN CĂUTARE DE PARTENERI ROMÂNI

Camera de Cooperare Economică şi Culturală Româno-Rusă transmite datele de contact şi descrierea la o serie de firme ruseşti ce caută parteneri de afaceri în România:


COMPANIA ELAMED
:

Compania ELAMED are o experiență de 35 de ani în proiectarea și producerea dispozitivelor medicale.ELAMED a fost principalul producător de echipamente medicale în Rusia din 2009, când volumul său de producție și rata de dezvoltare și-au depășit omologii de activitate din industrie. Astăzi, cota de piață ELAMED în Rusia este de aproximativ 7%.

COMPANIA SIM

De la înființare și până în prezent, SIM a fost unul dintre cei mai importanți producători ruși de accesorii auto din sticlă organică pentru mașini importate și autohtone.

COMP COMPANIA PROFESSIONAL LLC

Principala specializare a companiei este fabricarea de echipamente de lucru cu balamale: pentru echipamente pentru construcții și carieră: Echipamente miniere, Găleți pentru construcții, Echipamente de lucru hidraulice,Cuptoare rapide

COMPANIA TILE KRAFT

Compania are o echipă de designeri profesioniști care sunt întotdeauna gata să vizualizeze oricare dintre proiectele dvs. Produse ale mărcii „TILE KRAFT” – produse pe echipamente italiene moderne și includ plăci de gresie și porțelan de la soluții clasice la design

Pentru sprijin in contactarea companiilor puteti face o solicitare la adresa office@ccecrr.ro.