Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Cursuri GDPR la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani

 

Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R.) începe să se aplice pentru toate organizațiile din România care prelucrează date cu caracter personal.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani vine în sprijinul mediului de afaceri şi organizează înscrieri pentru cursuri privind instruirea reprezentanţilor ce prelucrează date cu carater personal.

Înscrierea la cursuri se face prin transmiterea formularului de participare de pe site-ul cciabt.ro prin e-mail la secretariat@cciabt.ro, sau telefonic la numărul 0331.711.039,  persoana de contact: Delia Mihalache.

Conform Regulamentului UE, operatori de date personale sunt considerați persoanele fizice sau juridice, autoritătile publice, agențiile sau alte organisme care, singure sau impreună cu altele, stabilesc scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Noul cadru legal aduce modificări esențiale în domeniul prelucrării acestor date, dar și amenzi care pot ajunge până la 4% din cifra de afaceri globală a grupului din care face parte organizația sau până la 20 de milioane de Euro.

descarcă formularFormular-inscriere modificat