Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

În data de 25-26 aprilie 2017 la Viena, Austria, va avea loc “4th International B2B Software Days – The Future of Digital Business”

În data de 25-26 aprilie 2017 la Viena, Austria, va avea loc “4th International B2B Software Days – The Future of Digital Business”, organizat de către Camera Economică Federală a Austriei (WKÖ) ȋn colaborare cu Agenţia Austriacă de Promovare a Cercetării (FFG), Agenţia Austriacă pentru Servicii de Consultanţă ȋn Afaceri (AWS), Agenţia de Business a Vienei şi Enterprise Europe Network Austria (EEN).

Evenimentul se adresează ȋn principal celor care activează ȋn domeniile:

  • Digital businesses
  • Research & Innovation.

Structura evenimentului este următoarea:

25 aprilie – prelegeri pe tema „Trends, Vision and Srategies in ICT“;

– sesiune B2B ȋntre firmele participante;

26 aprilie – prezentare şi workshop „Eureka Projects“;

– sesiune de Pitching pentru un număr de 15 firme de tip start-up;

– modalităţi de finanţare a proiectelor;

– consultanţă cu privire la identificarea clienţilor.

Participarea la eveniment este gratuită, dar este obligatorie ȋnscierea până cel târziu ȋn data de 18 aprilie 2017 la adresa https://www.b2match.eu/softwaredays2017/sign_up. În caz de neparticipare se percepe o taxă de 75 EUR/participant, dacă nu este anulată subscrierea de participare până la data de 18 aprilie 2017.

În perioada 23 martie -18 aprilie 2017 vă puteţi programa prin intermediul site-ului ȋntâlnirile B2B cu ceilalţi participanţi.

Lucrările conferinţei se vor desfăşura ȋn limba engleză.

Informaţii suplimentare şi agenda preliminară se găsesc la adresa https://www.b2match.eu/softwaredays2017 .

Vă rugăm ca, ȋn situaţia ȋn care decideţi să participaţi, să informaţi pe e-mail şi Biroul de Promovare Comercial-Economică din cadrul Ambasadei României ȋn Austria (e-mail: viena.economic@mae.ro ).