Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Prima conferință de informare din cadrul proiectului „Let’s Start Up Afacerea Ta!”

Marți, 13.03.2018, a avut loc prima conferință de informare privind programul de formare antreprenorială din cadrul proiectului „Let’s Start Up Afacerea Ta!”, începând cu ora 13.00 la Hotelul Rapsodia din Botoșani.

În cadrul evenimentului persoanele interesate au putut afla mai multe informații cu privire la Cursul GRATUIT de Competențe Antreprenoriale autorizat ANC, precum și despre competiția de planuri de afaceri ce se va derula în cadrul proiectului și în cadrul căreia viitorii antreprenori pot primi subvenții de până la 40.000 Euro pentru a înfiinţa şi demara propria afacere.

Înscrierile continuă la cursul gratuit de Competențe Antreprenoriale organizat în cadrul proiectului Let’s Start-up Afacerea Ta!
La acest curs pot participa angajați, șomeri, persoane inactive (inclusiv studenți) care intenționează să înființeze o afacere non agricolă în mediul urban sau doresc să își formeze competențe antreprenoriale, au reședința sau domiciliul în mediul rural sau în cel urban, în județul Botoșani.

Dacă doriți să aflați mai multe informații, puteți accesa https://cciabt.ro/lets-start-afacerea-ta sau ne puteți suna la 0331711039 sau 0741741930!

Pentru imagini de la eveniment puteți vizita galeria foto!