Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Invitaţie Delegaţie de Afaceri Agricole şi pe Sectorul Irigaţiilor în California

Oamenii de afaceri din domeniul agricol sunt invitaţi să participe la o Delegație de Afaceri Agricole și pe Sectorul Irigațiilor în California, între 9 și 18 februarie 2019.

Delegația este co-organizată din inițiativa Secției Comerciale din București a Ambasadei SUA în România și Biroul Comercial din Fresno, California al Departamentului de Comerț al SUA.

Perioada acestei delegații a fost aleasă pentru a facilita participarea la o expoziție mondială agricolă, World Ag Expo, tururi agricole profesionale la canale de apă și agenții de irigații și îmbunătățiri funciare din Statul California și vizite la Comunitatea Ortodoxă Româno-Americană din California.

Informații privind beneficiile participării în delegația noastră și logistică de călătorie din S.U.A. sunt atașate. Va rugăm să confirmați participarea până Miercuri, 16 Ianuarie 2019 sau cât mai curând posibil după această dată, luând în considerare creșterea tarifelor companiilor aeriene și că pentru cei fără viza S.U.A. există proceduri importante pentru a aplică și a programa un interviu de viza conform detaliilor atașate.

Expoziția Mondială Agricolă – World Ag Expo 2019, www.worldagexpo.com este o expoziție internațională desfășurată în spațiu deschis cuprinzând în jur de 1.500 de expozanți pe o suprafață expozițională de peste 240.000 de metri pătrați. Vor fi expuse produse variate: echipamente agricole pentru ferme vegetale și zootehnice, mașini agricole și piese de schimb, silozuri, sisteme de irigații, sere, echipamente din industria laptelui, inputuri agricole, semințe, fertilizatori etc.

Delegația la World Ag Expo poate:

  • întâlni producătorii și exportatorii americani ale produselor expuse
  • vedea ultimele tehnologii, metode și inovații în agricultură
  • asista la demonstrații tehnice de mașini și echipamente agricole și programe educaționale din industria agricolă
  • participa în vizite opționale organizate la ferme vegetale și zootehnice, precum și tururi opționale de degustare de vinuri în California

Scopul final este de a dezvolta acest parteneriat din ce în ce mai mult de la faza de cooperare geo-politică strategică la cea de colaborare economică și comercială în sectoare prioritare precum în agricultură și infrastructură de irigații după modele de management, tehnologii de vârf și bune practici americane.

Detalii logistice le găsiţi aici.